top of page
  • _

Bordplan og placering af musik

Updated: Aug 6, 2023

Så kom jeg endelig igang med at skrive et indlæg til min blog. Og det kom ud af en oplevelse, jeg havde for nyligt.


En af de store problemstillinger man ofte har, når man skal holde en fest er, hvordan man skal få placeret sine gæster. Der skulle jo gerne væreplads til såvel moster Karen som fætter Torben og den nye generation. Ofte (og sikkert også med succes) ender det med, at man samler et bord med den ældste genration, et bord med "de sjove" og et bord med den yngre generation. Og til slut et hovedbord med de nærmeste.


Når jeg kommer ud og skal sætte mit lydudstyr op, har det enorm betydning for festen og den samlede oplevelse, hvor i lokalet, musikken bliver placeret. Mit "hyggekoncept" er meget afhængig af nærhed og kontakt. Ikke fordi at jeg er den store entertainer, men mest fordi, at jeg med en central placering bliver "en del af festen", hvor jeg samtidig kan tage "temperaturen" blandt gæsterne.


Her er et par observationer:

- placering tættest på den ældre generation skaber oftest problemer. Ved dette bord må musikken ikke være ret høj.

- er lokalet langt og musikken for enden, så bør "det sjove bord" placeres så tæt på musikken som muligt

- placering på en hævet lokation (eks. scene) nedsætter nærheden

- sørg gerne som vært at være placeret med øjenkontakt til musikken


Stemningen til din fest er afgørende for, om dine gæster har haft en god oplevelse. Det er meget svært at gøre alle glade og tilfredse, men gør du dit forarbejde, er du langt til at nå dine ønsker.


Jeg håber, dette indlæg kan bruges i din planlægning.


God fest!


Hyggelige hilsner

Jacob

12 views0 comments

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page